Легендарната българска треньорка по тенис и майка на знаменитите сестри Малееви - Юлия Берберян - се възмути от днешното изказване на най-добрия ни професионален боксьор Кубрат Пулев. По-рано през деня Кобрата определи характера на съперника си в битката за световната титла в събота Владимир Кличко, като на момиченце. 

Българският гладиатор се възмути от поведението на украинеца, който според него не се държи професионално и затова направи подобно сравнение. Думите му предизвикаха възмущението на Берберян и тя го изрази в социалната мрежа Фейсбук. Ето какво написа тя:

"Г-н Пулев, не се давам за никой мъж на света! Момичетата си не давам за нито едно момче на света! Уважението и толерантността към другия са ценности, без които светът ще рухне! Те се възпитават с години, отнема време и усилие."

"Мускулите Ви, г-н Пулев, не струват пукнат лев. Те, казват хората, можели да се направят много лесно. Желая Ви успех срещу Кличко." 

"P.S. Не съм сигурна, но мисля, че изказването Ви е противозаконно", написа Юлия Берберян в профила си в социалната мрежа. 

Мачът на Кубрат Пулев с Кличко е в събота от 23:30 часа българско време и ще бъде излъчен директно в ефира на Нова Телевизия, както и с картина на Gong.bg.