Бащата на Хюи Фюри – Питър, определено има харизма. Това пролича и по време на официалната пресконференция преди битката на неговия син с Кубрат Пулев.

Питър Фюри стои зад успеха на Тайсън Фюри над Владимир Кличко през 2015 година. Сега той стои в ъгъла на Хюи. Миналото на треньора обаче далеч не е толкова светло - напротив. Той е бил общо 10 години в затвора преди да се превърне в големия специалист, който е днес.

„Аз също искам да изкажа своето огромно уважение към Джон Уърд и Ивайло Гоцев. Гледах видеото, в които видя младият Пулев. Мисля, че историята в нашето семейство е същата, в този спорт е така. Смятам, че всеки един от боксьорите трябва да получи уважение и онзи, който е достигнал до това ниво заслужава уважение. Искам моят син да се изправи срещу най-добрите, да се бие с най-добрите и да има качествени съперници, които да побеждава, а не тези пластмасови боксьори, които се появиха и нямат място на ринга. Искам да бъде навсякъде по света, където са най-добрите”, сподели Питър Фюри.

„Мога да кажа само суперлативи за българските си приятели, хора, които са ме канили и съм живял в техните домове. Мога само да кажа, че изпитвам огромна любов към българските си приятели. За мен е удоволствие, че съм тук. Това ще бъде фантастична вечер, моят син е боец, който не се предава”, сподели бащата на Хюи Фюри.

Кобрата се изправя срещу Хюи Фюри на 27 октомври в галавечерта на професионалния бокс, която ще се излъчва по DIEMA SPORT 2 и PLAY DIEMA XTRA.

Бащата на Фюри: Пластмасовите боксьори нямат място на ринга

Кобрата: Трябва да побеждаваме, а не да показваме мускули

Очи в очи: Кубрат Пулев срещу Хюи Фюри

Дейзи Ланг: Ще подкрепям българите и жените

Закани за победа преди женския мач в "Арена Армеец"

Закани между Пепелянката и Убиеца преди боя в събота

Ули Вегнер: Вярвам, че Кубрат може да е световен шампион

Тервел: Планът ми е след мача да си сложа зимните гуми

Фюри: Трудното е зад гърба ми, предстои лесното – мачът с Кобрата

Промоутърите: Чака ни историческа вечер пред пълна зала