Промоутърите, които стоят зад предстоящата боксова галавечер в "Арена Армеец" в събота, споделиха, че очакват пълна зала и историческо събитие, тъй като българските фенове ще станат свидетели на четири двубоя за титли.

"В момента имаме боксьори от цял свят готови. И двамата тук отляво и дясно са претенденти, които ще се изправят един срещу друг за най-тежката корона. Антъни Джошуа стои срещу тях. Искам да благодаря на всички наши спонсори", заяви Ивайло Гоцев, който след това даде думата на своя партньор в Epic Sports Джон Уирт.

"Ще бъде много специално събитие с №2 и №3 на IBF. За първи път в България ще има 4 мача за титли, така че в известен смисъл пишем история", заяви Уирт.

"Две от четирите основни организации в този спорт IBF и WBA са замесени в събитието. Присъства Венцислав Николов от бъгарската комисия, имаме и титла за българска титла. Тези двубои ще бъдат предавани навсякъде по света, в САЩ, в Канада, в Европа, навсякъде."

"Билетите се продават много добре. Все още има билети, но призовавам феновете да си купят бързо, защото залата ще бъде разпродадена."

"Искам да благодаря на моята съпруга Пам и на целия екип, която помага много за организирането на тази галавечер. Всички бяха прекрасни, благодаря ви за усилията."

"Работихме много добре и с другите промоутъри Мик Хенеси, очакваме действително много голямо събитие. Целият екип Фюри е много професионален и е прекрасно да работим с тях."

"Най-много искам да благодаря на Кубрат, защото без него този двубой нямаше да се случи. Той реши да се освободи от договора си, имаше визията и реши да работи с Ивайло и с мен, за което сме много благодарни."

Думата бе дадена и на промоутъра на Хюи Фюри Мик Хенеси: "Благодаря за посещаемостта, благодаря на Джон и Ивайло, това е голям мач и оценяваме всеки от вас. Както те казаха, това е невероятен мач, който според мен заслужава сам по себе си да бъде за световна титла. Искам да поздравя и двамата, че се съгласиха за този мач, той е прекрасен за всички, особено за феновете в България."

"Аудиторията, която ще наблюдава мачът ще бъде в целия свят, в Обединеното Кралско двубоят ще се предава пряко по Channel 5 в събота вечер."

"Да бъде на това ниво на 24-и е невероятно, той е бъдещето на тежката категория и трябва да се насладим на неговия път.

"Оценяваме как този млад боец е приет тук, в София, в Пловдив, българите подкрепиха Хюи и той уважава всички вас, затова държи да бъде винаги навреме. Отново искам да благодаря на Джон Уирт и на Ивайло за огромната организация, която стои зад такова събитие."