Тервел Пулев реши да остави ръкавиците да говорят вместо думите по време на пресконференцията по повод боксовата галавечер в събота. 

В събота Тервел излиза срещу италианеца Леонардо Бруцезе в двубой за европейската титла.

"И аз искам да благодаря за присъствието, за огромния интерес. И аз се чувствам доста добре подготвен, вярвам, че и моят противник се е подготвил добре. Нека да видим какво ще се случи. Нямам какво да добавя, не съм много по заканите, предпочитам да действам", заяви Тервел. "Имам си съперник в събота, той е подготвен и не е дошъл да се разходи. Концентриран съм за този мач. Имам планове за след мача - да си сменя зимните гуми."

Тервел Пулев

източник: LAP.bg

Неговият съперник пък изрази благодарност за възможността да се включи в галавечерта. "Искам да се извиня за закъснението, едва тази сутрин успяхме да пристигнем и затова много се извинявам. Изключително съм доволен да бъда тук, благодарен съм за организацията и на България за този добър прием."

„Пътуването със сигурност е трудно, трябва да се понесе. Трябваше да стана в 4 часа сутринта, и пак закъсняхме. Промяната на място влияе, но в крайна сметка на ринга сме аз и моят противник. Публиката помага и аз бих помолил всички италианци в България да дойдат и да ме подкрепят, нека победи най-добрият”, коментира Леонардо Бруцезе. 

 

Кобрата се изправя срещу Хюи Фюри на 27 октомври в галавечерта на професионалния бокс, която ще се излъчва по DIEMA SPORT 2 и PLAY DIEMA XTRA.

Бащата на Фюри: Пластмасовите боксьори нямат място на ринга

Кобрата: Трябва да побеждаваме, а не да показваме мускули

Очи в очи: Кубрат Пулев срещу Хюи Фюри

Дейзи Ланг: Ще подкрепям българите и жените

Закани за победа преди женския мач в "Арена Армеец"

Закани между Пепелянката и Убиеца преди боя в събота

Ули Вегнер: Вярвам, че Кубрат може да е световен шампион

Тервел: Планът ми е след мача да си сложа зимните гуми

Фюри: Трудното е зад гърба ми, предстои лесното – мачът с Кобрата

Промоутърите: Чака ни историческа вечер пред пълна зала