Едно от големите имена в бокса при дамите Дейзи Ланг ще подкрепи българските боксьори по време на галавечерта в Арена Армеец София. Световната шампионка в три различни категории присъства на официалната пресконференция, съпътстваща голямото събитие в събота.

Боксовите спектакли ще се проведат на 27 октомври в столицата и ще бъдат предавани на живо по DIEMA SPORT 2 и PLAY DIEMA XTRA.

“Много съм щастлива да бъда на това специално събитие, на тази професионална галавечер и съм щастлива, че ще бъда свидетел на една битка, която е много важна за Кубрат. Пожелавам на всички участници победа. Надявам се да донеса щастие и късмет”, сподели Дейзи Ланг.

„Радвам се, че ще има среща и между жени за интерконтинентална титла. Професионалният бокс за жени тепърва се развива и аз бях една от първите. Ще продължа да подкрепям женския бокс, както и нашите участници”, коментира още Ланг.

Кобрата се изправя срещу Хюи Фюри на 27 октомври в галавечерта на професионалния бокс, която ще се излъчва по DIEMA SPORT 2 и PLAY DIEMA XTRA.

Бащата на Фюри: Пластмасовите боксьори нямат място на ринга

Кобрата: Трябва да побеждаваме, а не да показваме мускули

Очи в очи: Кубрат Пулев срещу Хюи Фюри

Дейзи Ланг: Ще подкрепям българите и жените

Закани за победа преди женския мач в "Арена Армеец"

Закани между Пепелянката и Убиеца преди боя в събота

Ули Вегнер: Вярвам, че Кубрат може да е световен шампион

Тервел: Планът ми е след мача да си сложа зимните гуми

Фюри: Трудното е зад гърба ми, предстои лесното – мачът с Кобрата

Промоутърите: Чака ни историческа вечер пред пълна зала