Тотално затъмнение около всичко свързано с Михаел Шумахер е наложило семейството му. До този извод стигна разследващ екип на най-авторитетното френско издание "Екип", който се опита да се добере до информация за състоянието на легендарния бивш пилот от Формула 1. 

Хамилтън: Липсва ми желанието да гоня Шумахер

На 29 декември се навършват четири години, откакто той падна лошо на главата си по време на ски-ваканция във френските Алпи със семейството си. Тогава до него на пистата беше синът му Мик, който никога не е коментирал случая. Германецът едва беше спасен, но е в много тежко състояние и рутинни функции на тялото му са затруднени. 

Вдъхна ли надежда дъщерята на Шумахер?

От години семейството му не дава никаква информация за него, позовавайки се на желанието му личният му живот да бъде опазен от широката общественост. Затова екипът на френския вестник е предприел пътуване до дома на Шумахер в Женева, в който за него се грижи екип от над 100 души. 

Ще стане ли чудо с Шумахер?

Според информацията, семейството на Пилето е купило и огромна част от земите около имота, за да може да държи далеч папараците и феновете, които се опитват да се доближат. В момента, в който журналистите доближили загражденията, те били подгонени от черен "Мерцедес" с въоръжена охрана, който ги призовал "да не създават напрежение". 

Бивш мениджър на Шумахер призова: Кажете истината!

От известно време край Шуми е и баща му, който държи изкъсо всички медицински лица и прави всичко възможно синът му да получава най-доброто обслужване. Но това е единствената информация от години насам за него. 

Снимки на Шумахер натъжиха феновете му

Днес обаче бившата му говорителка Забине Кем даде малък лъч надежда на феновете на легендата, че все пак има развитие в положителна насока. Тя отново беше крайно лаконична в думите си. 

Подкрепа от цял свят за Шуми на важна за него годишнина

"Никой журналист никога не е имал телефона на Михаел, както и никой не е снимал имението му отвътре. Личното пространство трябва да се спазва и това е закон в семейството. Трябва да опазим честта на Шумахер. В интерес на истината, има напредък, но това е много бавен", сподели Кем пред украинско издание.