Дъщерята на 7-кратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер – Джина-Мария даде загадъчен знак относно състоянието на своя баща. Очевидно щерката на великия пилот не губи надежда в пълното му възстановяване след ужасния ски инцидент преди 4 години.

Шампионски болид на Шуми се продаде за 7,5 милиона евро

На 29 декември 2013 година Шуми падна тежко по време на ваканция във френските Алпи и удари главата си в камък, скрит под снега. Това му нанесе почти фатални черепно-мозъчни травми, като спешна операция спаси живота на състезателя. След немалък престой в гренобълската болница семейството на Шумахер го отведе далеч от публичното внимание и оттогава насетне информацията относно реалното му състояние са сведени до минимум.

Ще стане ли чудо с Михаел? Пращал позитивни сигнали

20-годишната Джина-Мария не крие, че не спира да се надява, използвайки акаунта си в Туитър. „Има само едно щастие в този живот – да обичаш и да бъдеш обичан”, написа дъщерята на Шумахер и придружи публикацията с хаштагове „продължи да се бориш” и „отбор Михаел”.

10 години Gong.bg - топ 10 на най-великите пилоти от Ф1

Бивш мениджър на Шумахер призова: Кажете истината!

Думите биха могли да имат всякакво значение предвид информационното затъмнение, което съпругата на пилота Корина и неговият мениджър наложиха. Дотук се знаят подробности единствено за диагнозата, поставена на пилота в Гренобъл, където той претърпя 2 мозъчни операции в рамките на 48 часа непосредствено след инцидента.