Новината, която всички фенове на Формула 1 очакват с нетърпение, може и да стане факт. Легендата на този спорт Михаел Шумахер е дал леки признаци на подобрение, пише германското списание "Бунте". 

Бивш мениджър на Шумахер призова: Кажете истината!

Според информациите от изданието, семейството му е обнадеждено, че може да се стигне до медицинско чудо и той да се възстанови. Източник от семейството твърди, че Шуми "праща сигнали от неговия отдалечен свят". 

Снимки на Шумахер натъжиха феновете му

Същият източник твърди, че Пилето се справя добре, с оглед на обстоятелствата. Неговата добре поддържана през годините физика му помагала да е в добро общо състояние, въпреки че от четири години е неконтактен. 

Синът на Шумахер: Целта ми е Формула 1

"Корина (бел. авт. съпругата на Шумахер) и децата му се надяват, че денят на медицинското чудо ще дойде. Надеждата не е умряла", е цитиран да казва източникът пред списание "Бунте". 

Музеят на Шумахер ще отвори врати през 2018 година

Михаел Шумахер е настанен в специална клиника до дома му в Женева, в близост до известното местно езеро. Според информациите, лечението му струва по 120 хил. евро на седмица, а за него се грижи екип от 15 физиотерапевти и медицински сестри, които го обгрижват по 24 часа на ден.