Какво казаха призьорите след Гран При на Бразилия, 20-ти кръг от Световния шампионат във Формула 1.

Британецът Люис Хамилтън с Мерцедес спечели победата, втори остана Макс Ферстапен с Ред Бул, а трети Кими Райконен с Ферари.

"Всички колеги работеха неуморно в последните 6 години, всички служители дават най-доброто от себе си и сме доста добър екип, чест е за мен да карам за тях. Имахме сериозни проблеми, максимално натоварихме двигателя, благодаря на всички. Видяхме инцидента, видях какво стана, не бях изненадан, видях, че се състезават, но знаех, че трябва да продължа, мислех, че това е състезателен инцидент, Макс се бори винаги само за първото място, успявам да дам и малко от себе си за победите", коментира победителят в Гран При на Бразилия Люис Хамилтън.

"Какво да кажа, имаш перфектна кола, правиш каквото е необходимо и след това такъв идиот те вади от състезанието, нямам думи. Колата работеше много добре днес, бяхме избрали правилната стратегия, щастлив съм от втората позиция, но трябваше да спечелим днес", коментира Макс Ферстапен, който завърши на второто място в класирането.

"Борихме се, беше забавно, но не беше лесно състезание за нас. Колата беше добра, но беше трудно да изпреварваме автомобилите около нас", заяви третият в подреждането Кими Райконен с Ферари.