Днес ни очакват вълнуващи мачове от УЕФА Лига на нациите, като някои от най-големите отбори на континента ще премерят сили. Ето какво предстои:

19:00 – България срещу Люксембург. Днес България излиза в ключов мач срещу Люксембург от ЛИГА C, където победата е не просто желателна, а задължителна. Нашият отбор се намира на първо място в групата и ще трябва да затвърди лидерството си с успех на домашна сцена. Люксембург заема последната позиция и не представлява сериозна заплаха, но всякo подценяване може да бъде фатално. Със събраните три точки България ще направи важна крачка към излизане от групата и запазване на своята водеща роля в групата. Всичко най-интересно от срещата ще проследим на живо в Gong.bg.

Лига А 

19:00 – Хърватия срещу Шотландия: Хърватия излиза за задължителна победа след като записа победа и загуба в първите 2 мача. Докато Шотландия ще търси първа победа в турнира. Мачът може на наблюдавате на живо по DIEMA SPORT 3.

21:45 – Испания срещу Дания: Испания е фаворит, но датчаните доказаха, че са труден противник за всяка нация. Срещата ще бъде пряк сблъсък за първото място в групата, като за момента Дания води с 6 точки пред Испания, които имат 4. Мачът може на наблюдавате на живо по DIEMA SPORT 3.

21:45 – Полша срещу Португалия. Португалия ще търси трета поредна победа в турнира, докато поляците ще се надяват на позивитен резултат, който да ги остави в играта. Мачът може на наблюдавате на живо по DIEMA SPORT 2.

21:45 – Сърбия срещу Швейцария: И двата отбора ще търсят първа победа в турнира, която да ги остави в играта. Мачът може на наблюдавате на живо по DIEMA SPORT.

Лига C 

16:00 – Литва срещу Косово

21:45 – Беларус срещу Северна Ирландия

21:45 – Кипър срещу Румъния