Най-скъпият футболист в историята Неймар реши да сложи точка на слуховете около себе си. В последните дни испанските медии не спряха да фантазират с цялата сила на въображението си за скандали около него, омраза с Единсон Кавани и треньора Унай Емери и какво ли още не. 

Неймар попита Барселона: Ще ме приемете ли обратно?!

Те стигнаха до там, че едва ли не бразилецът се е обадил на Барселона да бъде върнат обратно там, а после пък се обърнал и към Реал Мадрид. Всичко това обаче се оказа плод на развинтената фантазия на испанските журналисти. 

Марсело информирал Реал, че Неймар е тъжен в ПСЖ

"Аз съм спокоен, щастлив, доволен, мотивиран да играя футбол и да се доказвам на терена. Но има само едно нещо, което ме притеснява. То е, че постоянно се измислят грозни лъжи по мой адрес."

Неймар извън групата на ПСЖ за мача с Анже

"Искам да кажа следното - нямам проблем с Единсон Кавани, не го мразя, нямам проблем и с треньора, все пак съм тук с неговата препоръка и по негово желание. Моля ви, спрете! Не искам да дразня никого, знам ролята си в клуба и се опитвам да се доказвам", сподели Неймар пред "О Глобо". 

"Не съм ядосан, не съм бесен, дойдох сам пред вас, за да кажа какво мисля и да разсея слуховете. Защото на този свят най-много мразя слуховете. Някои си мислят, че знаят всичко, но не знаят нищо. Затова искам да кажа на хората истината - нямам проблем с ПСЖ, щастлив съм и искам да печеля", заяви още Неймар.