Взаимоотношенията между Неймар и старши треньора на Пари Сен Жермен Унай Емери се влошават с всеки изминал ден, съобщава “L’Equipe”.

Днешното издание на френския вестник до известна степен шокира медийното пространство, след като заяви категорично, че между двамата съществува огромна “пропаст”, която става все по-голяма и по-голяма с времето.

Неймар извън групата на ПСЖ за мача с Анже

Неймар вече съвсем открито показвал неприязънта си към Емери. По време на тренировки бразилецът открито провокирал треньора си и не се спазвал част от инструкциите му.

“L’Equipe” подкрепя написаното и с доказателства, според които дори жестовете на Неймар говорят за отношението му към Емери.

Емери: Нямам проблем с Неймар, той ще триумфира с ПСЖ

“Понякога с категоричен жест на ръката или дори само с поглед, става напълно ясно, че Неймар дори няма желание да го изслуша и иска единствено да бъде оставен на мира” , пише френското издание.

Както е известно Неймар остана извън групата за мача с Анже от Лига 1. Въпреки че Емери обяви, че причината за това се крие в леко неразположение на бразилеца, се появиха множество слухове за пореден разрив в отношенията между двамата.

Неймар се оплаква от Унай Емери

Впоследствие стана ясно, че двамата са провели разговор, в който са изгладили различията помежду си, но според  “L’Equipе” все още съществува неприязън и то от страна на Неймар.