Футболистът на Реал Мадрид Марсело информирал клуба, че сънародникът му Неймар се чувства тъжен в Пари Сен Жермен. Това твърди As, като добавя, че така бразилецът реализирал желанието си да помогне на нападателя да премине в Кралския клуб.

Слуховете са, че Неймар вече е изморен от работата си с Унай Емери. Бившият играч на Сантос не харесвал стила на наставника, който залагал на много тактически приказки. Освен това, атакуващият футболист не се чувствал добре във Франция.

L'Equipe: "Пропаст" в отношенията между Неймар и Емери

Емери: Нямам проблеми с Неймар, той ще триумфира с ПСЖ

Припомняме, че по-рано медиите в Испания тиражираха информации, че босът на действащия европейски клубен шампион Флорентино Перес работи по трансфера на Неймар на „Бернабеу“, като има амбиции да го реализира в близките две години. Неймар бе близо до „кралете“ още преди да премине от Сантос в Барселона през 2013 година.

Бразилският национал остави каталунците през лятото на 2017 година, поемайки към гранда от града на любовта. За него от „Парк де Пренс“ броиха рекордните 222 милиона евро. Това превърна Неймар в най-скъпия футболист в историята до момента.