Уесли Снайдер поднесе извиненията си към холандските фенове, след като тимът на „лалетата“ записа втора поредна загуба на Евро 2012 и е пред отпадане от надпреварата. След поражението от Дания в първия кръг, снощи Холандия отстъпи с 1:2 от Холандия.

Тимът на Берт Ван Марвийк заема последното място в група B, а в последния си двубой от груповата фаза се изправя срещу отбора на Португалия.

„Извинявам се на всички за всичко. Много е трудно. Не сме очаквали да се случи това. Просто позволихме на Германия да ни победи“, коментира плеймейкърът пред вестник „Де Телеграаф“.

Все пак Снайдер изяви увереност, че победа с 2:0 в последния кръг би осигурила място на холандците в следващата фаза на Евро 2012.

„Записахме две загуби, но все още имаме шанс. Трябва да вярваме. След поражението от Германия мислех, че вече сме отпаднали. Не си представях такъв сценарий, но в последствие разбрах, че победа над Португалия ще имаме шанс“, каза още Снайдер.

Холандия може да прескочи групите, ако в последния си мач срешу Португалия запише победа с 2:0 над Португалия, а в същия момент Германия се наложи над Дания.