Полузащитникът на Швеция Себастиан Ларсон не бе в добро настроение след загубата от Англия с 2:3 и заяви, че изравнителното попадение на Тио Уолкът се дължи само на късмет.

Крилото на Арсенал влезе на смяна, след като „тре крунур“ обърна резултата до 2:1 в своя полза, а няколко минути по-късно изравни със силен шут под гредата. При удара, който попадна в центъра на вратата, стражът на шведите Андреас Исаксон също не се намеси достатъчно добре.

По-късно Уолкът асистира и за решителния трети гол на Дани Уелбек, който се разписа след технично изпълнение с пета.

„Голът на Уолкът? Стига де, това е нещо, което се случва веднъж“, каза Ларсон. „Ако той опита същия удар 1000 пъти, няма до го вкара, това е истината.“

„Ние не сме просто недоволни след този мач, ние сме безкрайно разочаровани. Според мен определено ние бяхме по-добрият тим на терена, и то с доста, но това е без значение. Англия си взе точките, а ние изхвърчахме. Не е защото сме нямали късмет или нещо такова, просто сме вън от турнира и нищо не може да промени този факт“, продължи играчът на Съндърланд.

„И в двата си мача дотук водехме в резултата след час игра, а не успяхме да спечелим и една точка – тово е най-голямото разочарование“, завърши Ларсон.