Наставникът на Швеция Ерик Хамрен бе много разочарован от загубата на своя тим от Англия с 2:3, която изхвърли "тре крунур" от Евро 2012.

"Много съм разочарован. Според моето мнение днес направихме добър мач. Не показахме поведението, което искам да виждам, но съм горд с играчите си", каза Хамрен на пресконференцията след мача.

"Но за да победиш, трябва да имаш и малко шанс. Имахме малко шанс при първия си гол, но като цяло в двата мача, които изиграхме на европейскто първенство, нямахме много шанс. Те бяха много по-ефикасни от нас", добави шведския селекционер.

"Чувствам се много, много зле за моите играчи. Аз съм отговорен за отбора, аз се чувствам отговорен и за резултата. Йохан Елмандер не беше готов да играе 90 минути, но аз съм доволен от трите промени, които направих в състава. Още не мисля за последния мач. Ние сме много, много разочаровани. Трябва да минат най-малко 24 часа, за да мислим за следващия мач. Мисля, че Златан Ибрахимович беше много добър и в двата мача", завърши Хамрен.