Беноа Шейру и Тосейнт Рикетс вкараха голове в първото продължение за победа на Торонто с 5:2 срещу Монреал, с което "червените" се класираха на финал в Мейджър сокър лигата на САЩ и Канада (МЛС). 

Те ще играят за титлата срещу отбора на Сиатъл, който победи на два пъти Колорадо в другата полуфинална серия от плейофите.

Торонто е първият канадски отбор, който ще играе за титлата в МЛС. "Червените" спечелиха с 3:2 в редовното време срещу Монреал, след като за домакините се разписаха Армандо Куупър и Джоузи Алтидор през първото полувреме, а в 68-та минута Ник Хаглунд оформи крайния резултат за редовното време. Иначе Доминик Одуро даде аванс на гостите в 24-та минута, а Игнасио Пиати се разписа за 2:2 в 53-та минута.

Себастиан Джовинко напусна терена с контузия в седмата минута на първото продължение и на негово място се появи Шейру, който секунди по-късно засече центриране на Стивън Бейташур и хвърли в екстаз 36 хиляди фенове на "БМО Фийлд". 

Рикетс, също резерва, пък оформи крайния резултат в десетата минута след пас на Алтидор. Финалът на МЛС е насрочен за 11-и декември на стадиона на Торонто./БТА