Дания разгроми с 4:0 като гост прекия си конкурент Австрия и направи нова голяма крачка към класиране на световното първенство по футбол в Катар през 2022 година. Във Виена "червения динамит" избухна четири пъти в рамките на четвърт час през второто полувреме, за да запише третата си победа в три мача в квалификационна група "F".

Андреас Сков Олсен даде аванс на Дания в 58-мата минута, а пет по-късно бранителят на Аталанта Йоаким Меле покачи на 2:0. В 67-мата минтуа Пиер-Емил Хьойберг направи преднината на гостите класическа, а крайното 4:0 оформи Сков Олсен с втория си гол в мача в 74-тата минута.

Победа с 4:0 постигна и Шотландия при домакинството си на Фарьорските острови. Джон МакГин вкара първите два гола за "гайдарите" в началото на двете полувреме, а Че Адамс откри сметката си за Шотландия със зрелищен гол за 3:0 в 60-ата минута. Десет минути след това Райън Фрейзър оформи изразителната победа на домакините, която бе първа за тях в тези квалификации. В Кишинев Израел също се поздрави с първа победа, след като направи пълен обрат и надигра домакина Молдова с 4:1. В класирането в групата води Дания с 9 точки, пред Шотландия с 5, Израел и Австрия с по 4 и Фарьорските острови и Молдова с по 1 точка.