Предстоящо откриване на фентъзи футбол общността на ffstars.com. Запознай се с Петър Виденов и екипа на ffstars.

Не знаеш какво е фентъзи премиер лига? Това е безплатна игра, в която участниците изпълняват ролята на мениджъри на виртуални професионални футболни отбори, избират си играчи измежду реални футболисти от Висшата лига в Англия и получават точки, базирани на реалното представяне на тези футболисти. Над 7 милиона фена от целия свят вече играят.

ffstars.com (фентъзи футбол старс) е български сайт посветен именно на феновете на Английската Висша Лига, който стартира през август тази година. В България има над 21 000 играчи, а ffstars.com лигата е най-голямата българска лига с над 1400 участника. На събитието ще присъства Бойко Илиев - най-високо класираният българин, достигнал 2-ро място в света по-рано през сезона! Ако все още не си в групите и лигата на ffstars, първата крачка може да направиш тук: https://www.facebook.com/groups/405610613399106/?ref=share

На 10.11 ffstars.com организира своето официално откриване, на което са поканени всички фенове на Английската Висша Лига и фентъзи футбол играта. Гвоздеят на програмата е мачът Ливърпул - Манчестър Сити от 18:30, който ще бъде предаван на близо 3 метров екран. Събитието ще се състои в спортен бар Академията.

Повече информация може да намерите тук: https://facebook.com/events/520455822121501/?ti=icl

Другото е ясно - футбол, бира, хапване, турнир по джаги, забавление и много нови контакти и запознанства.