Дългоочакваното преместване на Тотнъм в новия му стадион ще се осъществи на 13 април. Това е датата, която е поставена като нов краен срок от ръководството, като надеждите са, че дори може да се случи и малко по-рано. 

Преди да се случи официалното отваряне на съоръжението, "шпорите" трябва да проведат две тестови мероприятия на него, след които то да получи лиценз от общинските власти. Те са насрочени за 16 и 30 март. А първият домакински мач за тима е на 6 април срещу Брайтън. 

Той обаче може да дойде твърде рано за лондончани, а и освен това провеждането му съвсем не е гарантирано за тази дата. Причината е, че на нея ще се играят полуфиналите за ФА Къп, а Брайтън има огромен шанс да стигне до тази фаза, защото на 1/4-финаите играе с втородивизионния Милуол. 

Така следващият домакински мач по график се пада на 13 април срещу Хъдърсфийлд. Все пак феновете може да бъдат изненадани, защото на 9 или 10 април може да има домакински мач от Шампионската лига за любимия им клуб, но за целта той първо трябва да се класира за него, а пък и при жребия да получи домакинство в първия двубой.