Новият стадион на Тотнъм няма да бъде готов до края на сезона, съобщава „Daily Mail“. Ремонтните дейности по него няма да бъдат завършени и това на практика означава, че „шпорите“ няма да играят на него.

Желанието на шефовете на Тотнъм бе отборът да може да изиграе първия мач на новия си стадион, който струва вече над 1 милиард паунда, през март.

Ако стадионът бъде завършен до началото на март, това ще позволи на лондончани да изиграят последните си пет домакински мача на него. Всички индикации са, че това няма да стане факт.

Плановете на Тотнъм са новият стадион да посрещне мача срещу Кристъл Палас, който по програма е предвиден да се изиграе на 16 март.

Разбира се, по всяка вероятност на стадиона ще може да се играе, но от лондонския тим настояват строежът да бъде завършен на 100% преди първия мач.

„Големи части от стадиона просто няма да бъдат завършени на време“, казаха от клуба пред изданието.

„Все пак, ако има сигурност за феновете, ако те имат достъп до тоалентите и има кетъринг, стадионът може да приеме домакинските мачове на Тотнъм в края на сезона, въпреки че няма да бъде напълно завършен и в някои части ремонтите ще продължават“, добавиха от Тотнъм.

Желанието на ръководството обаче не е такова.

Кошмарът с новия стадион на Тотнъм продължава