Германският мениджър на Ливърпул Юрген Клоп бе в приповдигнато настроение по време на парада на мърсисайдци в неделя. Клоп определи Ливърпул като “най-добрият клуб в света” и не скри радостта си от многобройните фенове, които приветстваха по улиците на града своите любимци.

33 снимки

“У мен няма капка съмнение, че това е най-добрият клуб в света. Няма друг такъв клуб в света, къде другаде ще видите хора по улиците в такова настронеие, след като любимият им тим им е загубил финал на Шампионската лига миналата нощ - абсолютно невероятно. Това е най-добрият клуб в света, не ме интересува какво мислят другите". 

"Не бях сигурен какво да очакваме от парада. Говорихме си за това: “Трябва да планираме тези неща, не може просто така - бам и парад”. Но дълбоко в себе си се надявах да се получи нещо такова - абсолютно невероятно”, сподели пред LFCTV Клоп, докато се возеше в открития автобус.

“Гордея се с тези хора, невероятно. Да виждаш очите на тези хора - невероятно е. Това е най-хубавият знак, който можеш да срещнеш. Не е нужно да победиш, просто трябва да се раздадеш докрай, да оставиш всичко от себе си на терена и хората от Ливърпул те обикват. Празнуваме живота, празнуваме сезона, празнуваме и шампионската титла през 2020 година, това е”, каза още Клоп.