Марио Балотели се извини публично за последните си изяви, които превърнаха купения за 24 млн. паунда нападател в антигерой за своя тим Манчестър Сити.

20-годишният италиански национал бе с основен принос за отпадането на "гражданите" от Лига Европа, след като получи директен червен картон през първото полувреме срещу Динамо Киев за безсмислено нарушение срещу Горан Попов.

“Това е труден период за мен, но ще го преодолея с помощта на всички. Много съжалявам за съотборниците и особено за това, че бях изгонен рано в такъв важен мач“, заявява Балотели.

След мача с Динамо, афектиран, мениджърът на Сити Роберто Манчини предупреди играча, че няма да попадне в групата за двубоя с Челси в неделя, но сега, след сърдечното му извинение му е решено той да бъде в състава за срещата с лондончани. “Това не беше добър начин да се отблагодаря на мениджъра, който показа такава голяма вяра в мен или към собствениците и феновете, които ме приеха толкова радушно, както в Италия. Надявам се, че всички те ще ми простят и ще разберат, че желая успехи с тима на Манчестър Сити“, допълва Марио Балотели в своето извинение.