Треньорът на Крумовград Акис Вавасил беше много доволен от победата на своя отбор с 2:1 над Спартак Плевен. Той заяви, че отборът му върви в правилната посока. 

"Много емоционален мач. Искахме да победим след три мача без победа и да зарадваме феновете. Заслужавахме победата, доминирахме до 70-ата минута. Така искам да гледам отбора. В последните минути винаги мислиш да си по-балансиран в дефанзивен план. Искахме втория гол, но знаехме, че Спартак играе доста добре на контраатака и искахме да се предпазим от нещо негативно. 

Феновете идват на тренировки, спират ни по улиците, защото се запазиха. Отборът върви във възходяща посока. Искам да кажа, че имаме добър бюджет, но сред най-ниските от тези, които се борят за промоция. Видяхте колко хора имаше, искахме да ги зарадваме с победа. Не искам да бягам от отговорност. В началото тези фенове имаха навик от победите във В група. Те виждат, че работим добре, ще има победи и загуби. Близо до отбора са и това е най-важното. Всички вървим в една посока. 

Много важна е подготовката на отбора. Мариян Тонев не беше с нас тогава. Не е лесно да пасва на всичко, което искаме. Въпрос на време е да започне да вкарва още голове. Спазва това, което искаме", каза Вавалис.