„За нашия отбор беше чест да гостуваме на Българска армия. Имаше в началото напрежение, допуснахме ранен първи гол. До 90-ата минута физически бяхме почти рухнали, но мисля, че нашият отбор се представи достойно. Никой не е очаквал Сапарева Баня да победи ЦСКА. За нас просто беше удоволствие да играем на този стадион. Никой футболист обаче няма да дойде и да се предаде толкова лесно“, коментира старши треньорът на Германея Сапарева баня след поражението с 0:3 от ЦСКА в поредния кръг на Югозападната В група.

„Да, можеше да получим по-малко голове, но имаме кадрови проблеми в отбора. Имаме контузии, а и през седмицата освободихме двама. Резултатът е съвсем нормален. Тренировъчният процес при нас не е толкова редовен. Ние сме аматьорски отбор“, каза още Николов и добави:

„Всеки един в България знае, че мястото на ЦСКА не е в тази група. Без ЦСКА футболът е просто... вие виждате да какво става въпрос, така че няма смисъл да го коментираме. ЦСКА и Левски са давали винаги най-много национали на тази държава. На ЦСКА не му е мястото тук. Искаме да запазим мястото си в групата и да се развиваме.“