ЦСКА победи Германея Сапарева баня с 3:0 в двубой от 12-ия кръг на Югозападната В група, а срещата стартира от 16:00 часа на стадион "Българска армия".

Първи официален мач за "червените" записа Момчил Цветанов. Той се превърна и в главно действащо лице в срещата, след като се разписа във 2-ата и 17-ата минута. Костадин Хазуров отбеляза третия гол в мача в 90-ата минута на срещата.

Още във втората минута Цветанов получи пас от Головодов и откри резултата. Пет минути по-късно Витанов пропусна да вкара втори гол. Буквално в следващата минута Даскалов беше изпреварен от вратаря на "червените" Господинов.

В 21-ата минута Цветанов от два метра пропусна да увеличи резутата и да оформи хеттрика си. До почивката ЦСКА пропусна да увеличи преднината си. 

През второто полувреме Цветков и Узунов пропуснаха изгодни ситуации за отбелязване на нови попадения, но вратарят Спасов и отбраната пред него се справиха със ситуациите.

В 81-ата минута Даскалов опита първи удар към вратата на Господинов, който се намеси добре. Пет минути по-късно гостите пропуснаха да намалят резултата, след като Даскалов пусна топката в наказателното поле към Везенков, той стреля, но вратаря на ЦСКА се справи със ситуацията.

Костадин Хазуров оформи крайния резултат в двубоя като в 90-ата минута се разписа за 3:0.

Така с успеха ЦСКА вече има 36 точки и е лидер в подреждането. Германея е в края на класирането с 6 точки.

Състави:

ЦСКА: Господинов, Динчев, Чорбаджийски, Цветанов, Головодов, Йорданов, Аясс, Витанов, Кикарин, Райчев, Хазуров

Германея Сапарева баня: Спасов, Кепов, Мавродиев, Георгиев, Арсов, Петков, Джугански, Андраде, Карачорски, Даскалов