Главният мениджър на Сливнишки герой Венцислав Рангелов имаше претенции към съдията Ангел Ангелов, който ръководи мача с ЦСКА. Неговият тим падна с 0:2, макар че удържаше преднината на явния фаворит цели 72 минути. 

Ръководителят на тима от Сливница не разкри какви точно са претенциите му, а също така коментира и ситуацията в последната минута, когато беше изгонен Светослав Диков от неговия състав.  

"Какво да направим повече като анализ при такова съдийство. Всички, които гледаха мача на живо, могат да си направят анализ и да видят какво представлява съдията. При червения картон на Диков повлия умората, не беше умишлено, той се извини на момчето. Направи хубав шпагат, но в последния момент не успя да си дръпне крака", сподели Рангелов. 

Въпреки че Сливнишки герой беше домакин в този мач, той се изигра на "Българска армия". Приходите от него отиват за лечение на пострадал фен на "червените", чийто крак беше ампутиран. 

"Мачът изигра своята роля, хората го разбраха. Публиката поздрави нашия отбор, а и момчетата ни реагираха адекватно. По отношение на самия мач, за нашите стандарти се получи добър двубой", сподели още Рангелов.