ЦСКА победи  Сливнишки герой с 2:0 в мач от 13-ия кръг на Югозападната В група. "Червените" бяха гост в мача, но двубоят се игра на стадион "Българска армия". Двата клуба се разбраха мачът да се проведе на "Армията" заради големия интерес. Част от приходите от продажбата на билети ще бъдат дарени на 33-годишния Андрей Димитров. Той е юноша на ЦСКА, но е с ампутиран крак и набира средства за протеза.  
 
Влезлият като смяна Преслав Йорданов откри резултата в 72-ата минута на двубоя, а асистенцията дойде от Борис Галчев. Петър Витанов направи резултата 2:0 в полза на "червените", след като ударът му мина между краката на вратаря на Сливнишки герой в 87-ата минута на срещата.

"Червените" контролираха ситуацията през първите 45 минути, но Момчил Цветанов на няколко пъти, както и Борис Галчев не успяха да матират Симеонов. Изпълнените преки свободни удари, както и корнери не успяха да донесат предимство на "червените".

Символичните домакини от Сливнишки герой отправиха един опасен удар към вратата на Колев, но Георгиев не намери целта.

През втората част Героя започна настъпателно и в 53-ата минута Маринов центрира в наказателното поле на ЦСКА, но там Колев беше на мястото си. Минута по-късно Галчев нацели напречната греда, след като прехвърли Симеонов. 

В 55-ата минута Мариян Хаджиев падна в наказателното поле на ЦСКА, но Ангел Ангелов не отсъди дузпа. ЦСКА продължи да натиска съперника си и в 72-ата минута влезлият като смяна Преслав Йорданов откри резултата след асистенция на Галчев. В 87-ата минута друга смяна на Христо Янев - Петър Витанов удвои, след като ударът му мина между краката на вратаря. Галчев се отчете с два пропуска в последните минути на срещата.

В добавеното от съдията продължение Диков от Сливнишки герой получи директен червен картон за нарушение срещу Райчев. След този успех ЦСКА е лидер с актив от 39 точки, а Сливнишки герой е с 31. 

Съставите на Сливнишки герой и ЦСКА:

Сливнишки герой: Симеонов, Маджиров,  Деспотов,  В. Георгиев, Гайдаров,  Диков, Цветков, Маринов, Кр. Георгиев, Бангеев, Хаджиев

ЦСКА: Колев, Динчев, Чорбаджийски, Бранеков, Цветанов, Галчев,  Й. Йорданов, Аясс, Райчев,  Цветков,  Хазуров