Старши треньорът на ЦСКА Христо Янев бе доволен от победата над Марица в контролна среща, с 3:1.

"Доволен съм от показаното желание, видяха се много хубави неща. Футболистите вече се чувстват по-свежи," сподели Янев след двубоя.

14-годишния бранител Валентин Антов направи своя дебют за ЦСКА, и Янев обяви, че това е пътят."Ще даваме шанс на всеки, за когото смятаме, че се труди достатъчно в школата и това трябва да бъде стимул за всеки друг."

"До 9 август има много време и ще видите много различни единайсеторки, гледам да давам възможност на всички за шанс за изява. За мен цялата група е еднаква, всички са важни за бъдещето на отбора", каза Янев.

Той допълни, че очаква добро отношение от феновете на Миньор, когато ЦСКА гостува в Перник.

"Станислав Маламов на този етап тренира с нас, но не сме взели решение, Самир Аясс има много футболни качества, но е изостанал с подготовката," продължи наставникът. "Ще привлечем всеки, когото можем."

"Контролите са толкова, колкото ни позволява времето. В мачовете използваме различни хора, на различни позиции, за да преценим най-добре къде ще играят," заяви още младият треньор.

Крилото Радой Божилов и полузащитникът Николай Цветков придружиха наставника пред медиите.

Цветков вкара и гол, и призна:"Радвам се на възможността да съм в ЦСКА, всеки ден да работя с професионалисти и да се развивам. Смятам, че сме по-добри футболисти от тези в трета дивизия."

"Гледаме да се влагаме максимално, мисля, че се справяме," добави Божилов.