Младата надежда на ЦСКА Божидар Чорбаджийски разкри как е започнала кариерата му на "Армията". Той от съвсем малък се подготвя с "червените", а за него това е сбъдната мечта, защото цялото му семейство са цесекари. 

"Цялото ми семейство е от цесекари. Баща ми, дядо ми, всички. Почнах преди 12-13 години на "Червено знаме", бяхме фъстъци тогава. Аз почнах с по-големия набор и след година и половина почнах да се развивам, явно са видели нещо в мен." 

"Ангел Калбуров, който за съжаление вече не е между живите и на когото дължа всичко, ме извика и ми каза, че на следващия ден имам мач от 10:00 часа сутринта. Това стана дори без да имам и една тренировка с моя набор." 

"Пусна ме на другия ден титуляр. Беше неловко за мен, защото не познавах никого. Като цяло така започна моята кариера, на осем години започнах в ЦСКА и така е до ден-днешен", сподели в интервю за Diema Sport младият защитник.

Той сподели кой му помага да се наложи при "червените" и сподели очакванията си за участието на отбора в турнира за Купата на България.  

"Лидер не се усещам, такива са опитните играчи - Боби Галчев, Стоян Колев. Те могат да ми помогнат, аз усещам, че се разчита на мен. Момчетата ми имат доверие, както и треньорът. Това ме удовлетворява и ми помага да се развивам в правилната насока." 

"Александър Бранеков се отнася перфектно с мен, помага ми постоянно. Подкрепя ме във всичко, сигурен съм до него. Чувствам се перфектно, здрав съм и давам всичко от себе си." 

"Винаги играем за победа, ще се опитаме да продължим, колкото можем по-напред за Купата. Това е невероятен стимул и опит за нас. Надявам се да оправдаем очакванията на феновете и да продължим, колкото се може по-напред."

"Още е много рано, работим от месец и половина заедно, подкрепяме се и работим неуморно. Раздаваме се 100%, винаги може да се очаква нещо от нас. Можем да продължим много напред, все пак сме ЦСКА." 

"Искам да благодаря на феновете, невероятни са, те са нашият 12-и човек. Искам да ги призова винаги да са така зад нас", сподели в интервюто си младата надежда на ЦСКА.