Старши треньорът на ЦСКА Христо Янев заяви след поредната победа на „червените“ във В група над Чико Бяга, че не е наясно на каква тематика ще бъде обявената за утре пресконференция на Българския футболен съюз.

Според различни източници, на нея ще се говори именно за бъдещето на ЦСКА.

„Не знам как да коментирам обявената пресконференция на БФС. Нас това не ни касае. Има човек, който е начело на отбора и дава най-доброто от себе си клубът да бъде това, което трябва“, коментира Янев.

Специалистът каза няколко думи и за представянето на тима му в Пазарджик, където „червените“ спечелиха с 2:0.

„Трябва да поздравим отбора на Чико Бяга, които бяха почти перфектни. Създадоха ни доста главоболия, бяха много добре групирани пред тяхната врата, трудно ги пробихме. Не видях нито секунда отпускане в нашия отбор. Вложихме цялото си старание за победата. В първите минути Чико Бяга бяха свежи. Старанието обаче ни помогна да вкараме два гола. Ще видим какво е състоянието на Ангел Грънчов е понеделник, когато ще направим снимка. Получил е удар коляното. Към този момент нещата не са добри, но нека не гадаем“, заяви специалистът.

„Нормален жребий ЦСКА за Купата. Подхождаме сериозно към мача, но като му дойде времето. Отборите от А група и Б група са по-силни от нас. Днес се получи здрав и мъжки мач. Създадохме доста положения, отборът на Чико Бяга игра силно“, допълни Янев пред Канал 3.