ЦСКА записа 21-а поредна победа в Югозападната В група, след като момчетата на Христо Янев победиха Велбъжд Кюстендил с класическото 3:0. Попаденията за "армейците" вкараха Цветков в 38-ата минута, както и Хазуров в 47-ата и 49-ата минута. Така ЦСКА е лидер с актив от 63 точки.

През първата част "армейците" реализираха само 1 гол и то при първото си по-сериозно положение в 38-ата минута, когато Николай Цветков - Демона се разписа във вратата на Кирилов.

В началните минути на второто полувреме Хазуров набързо направи резултата класически с голове в 47-ата и 49-ата минута. При първото попадение удар на Аясс не беше отразен добре от вратаря на домакините, а при втория той се разписа от 3 метра.

След като инкасираха 3 попадения домакините се хвърлиха напред, за да търсят почетно попадение, но не сполучиха. Най-чистото положение пред вратата на ЦСКА се отвори пред Кисьов в 74-ата минута, но той не уцели вратата. Велбъжд са в средата на таблицата с актив от 22 точки.

В крайна сметка ЦСКА вече има 21 победи и голова разлика 93:2. В следващия междинен кръг "червените" играят срещу Чико Бяга в сряда (23 март) в двубой от 23-ия кръг. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS