Гостуващите фенове на ЦСКА за двубоя с Велбъжд в Кюстендил ще влизат на стадион "Осогово" през входа на ул. "Юри Гагарин". Те ще бъдат настанявани в сектора /клетката / за гости. Предвиден е вариант и за използване на сектор В, под лесопарк Хисарлъка, с буферна зона.

Феновете на Велбъжд ще бъдат пропускани на стадиона през западния му вход, на ул. "Калосия", както и в сектор А, но в него местата са ограничени до 400, заради втора буферна зона, до сектор - гости.

Цените на билетите за срещата ще бъдат: 8 лв. за сектор А; 5 лв. за останалите сектори; 3 лв. за ученици. Билети ще се продават 2 часа преди двубоя, но публиката ще влиза на стадиона час преди първия съдийски сигнал.

Дерби срещата от Югозападната В група е в неделя, от 15 ч. и няма да се предава по телевизията.

РУ Кюстендил въвежда временна организация на движението в деня на мача. От 06.00 до 18.00 ч се забранява движението и паркирането на превозни средства по ул. „Вл. Заимов" - в участъка й от ул. „Иларион Макариополски" до ул. „Юри Гагарин", и по цялата улица „Юри Гагарин".

За времето от 14.00 до 18.00 ч се забранява движението по ул. „Цар Освободител", в участъка от ул. „Александър Стамболийски" до ул. „Калосия".

В района на спортното мероприятие, по време на срещата няма да се допускат лица в явно нетрезво състояние, малолетни и непълнолетни лица без придружител. Няма да се допуска внасянето на пиротехнически изделия, огнестрелни оръжия и боеприпаси.

Не е позволено внасянето на стадиона на пластмасови бутилки над 0.5 л, а малките бутилки трябва да са без капачки. Няма да се допуска и внасянето на метални и други пръти по-дълги от 1.5 метра.