Старши треньорът на ЦСКА Христо Янев не отказа помощ от премиера Бойко Борисов, който предложи такава за червените по-рано през седмицата. Запитан за това, наставникът на „армейците“ коментира: „По най-нормалния начин, по който те намерят за добре”.

Бойко Борисов: Искам да помогна на ЦСКА, да кажат как

След успеха 3:0 като гост на Рилски спортист, треньорът заяви, че е доволен от представянето на тима.

„Отборът игра много добре, играчите се раздадоха докрай. Тази седмица беше тежка, играхме за купата в много високо темпо, така че всичко това, е положително за нас. Трябва да минем и изживеем много неща, да бъдем уравновесени и да не се поддаваме на излишно напрежение от поведението, което демонстрират домакините“, сподели Янев.

„Имаме контузени, сега са 6, които не са в групата и не участват пълноценно в тренировките. Искам да предпазя футболистите, за да стигнем до мача с Нефтохимик, изиграхме 8 мача. Млад отбор сме за още един турнир“, добави Янев.

От своя страна наставникът на Рилски спортист Петър Аджов каза: „Доволен съм от представянето ни, единствено от резултата не съм доволен, ако не беше паднал първият гол, нямаше да се развие така срещата. ЦСКА, разбира се, е по-класният тим. Нашата идея беше да сме по-затворени, да действаме на контраатаки.“