Нападателят на ЦСКА Костадин Хазуров отказа да дели на по-значими и по-маловажни нпредстоящите двубои на „червените“ до края на кампанията. Опитният таран обаче не скри след победата с 3:0 над Пирин Гоце Делчев в изтеглен мач от Югозападната В група, че очаква „армейците“ да намерят място в елита, ако се стигне до сформиране на Висша лига.

„Отборът на Пирин заслужава аплодисменти. Играха много добре, много компактно. Затрудниха ни много, трябваше да положим доста усилия, за да победим“, коментира Хазуров.

„За нас всеки следващ мач е важен. Като прескачаш, се получават двубои като този срещу Сливнишки герой (къдто „червените“ загубиха първи точки в третия ешелон с равенство 2:2 – б.р.).“

„Очакваме за финалака на Купата да се напълни стадионът. Публиката много ще ни помогне. Надявам се с тяхната подкрепа да се представим на ниво и да победим Монтана.“

„Аз съм позитивно настроен за Висшата лига. мисля, че ще станат нещата. Сега ни предстоят много важни три седмици и съм пределно концентриран върху мачовете в този период“, завърши Хазуров.