Спортният директор на ЦСКА Пламен Марков разкри, че от днес са пуснати в продажба абонаментните карти на клуба за новия сезон във В група. Те могат да бъдат купени от "Армията", като там феновете ще научат и цените на сезонните билети. 

"Искам да използвам момента и да призова феновете да си купуват абонаментни карти, защото са пуснати в продажба. Могат да научат цените им на място", сподели Пламен Марков. 

Бившият национален селекционер говори и за неприятния инцидент от контролата на "червените" с Марица, когато репортер на "Би Ти Ви" беше уцелен с бомбичка от трибуните. Той гарантира, че клубът ще работи за предотвратяването на такива случаи занапред. 

"ЦСКА не толерирани вандалски прояви към служебни лица, които изпълняват задълженията си на пистата. Ще се стремим да ограничаваме тези действия до минимум. Ще вземем мерки в тази насока", сподели Марков.

Той сподели още, че вече е поръчан нов клубен автобус, но когато возилото пристигне в България и бъде брандирано, ще бъде представено пред феновете.