Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров даде пресконференция по повод състоянието на "червените". Според него дружеството може да бъде оздравено и той е за този вариант.

​"Първата лъжа. ЦСКА е бил предаден на Титан с 40 милиона лева задължения. Малко над 8 милиона са задълженията през 2008 година. За 4 години задълженията са станали 38 милиона. След две години къртовски труд, сумата по баланса през 2014 година е малко над 22 милиона", коментира Тодоров. 

"Докато съм бил изпълнителен директор минаха 4 собственици, сега има и синдик. Ако имаше някакви нарушения от моя страна смятахте ли че някои нямаше да скочи ако имаше нередности. Документите може да ги видите в Търговския регистър, те са официални. 2014 година се извърши голяма ревизия в ЦСКА", коментира Тодоров. 

"НАП не признава две фактури на стойност близо 4 500 000 лева без ДДС. Фактурата е издадена от Титан Спорт във връзка със строителство на базата на Панчарево. 3 прекрасни терена, хотел с възстановителна база и там да грее и да свети. Втората фактура е от 7 март 2011 година. 1 750 000 лева за почистване на стадион "Българска армия". За почистване на стадион "Васил Левски" след мач на ЦСКА срещу Левски се плаща 7000 лева. От представените данни може да се каже, че договорът е фиктивен", каза още шефът на "червените".


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS