Изгнанието на ЦСКА далеч от елита може да приключи съвсем скоро. Такава теза изказа Атанас Караиванов, който в миналото на два пъти работи при "червените", а в момента е изпълнителен директор на фирмата "Футбол Про Медия", която държи телевизионните права на А група. 

Той изказа това становище в предаването "А група токшоу" по Diema Sport. Според Караиванов, "червените" ще могат да се включат в новия проект за Висша лига, а собственик ще им бъде Гриша Ганчев. 

"От нещо, което се е случило в последните два дни ви казвам - очаквайте следващия сезон в А група ЦСКА с благодетел Гриша Ганчев. Имам такава информация. Това ще стане, ако я направим тази Висша лига. ЦСКА сега си има синдик. И до мен стигна информация, че Гриша Ганчев се отказва от ЦСКА, но сега чувам друго", сподели Караиванов в ефира на Diema Sport.

Той отговори и на въпрос дали евентуалната санкция от УЕФА на "червените" за участие в евротурнирите може да повлияе на връщането на отбора в елита. 

"Всеки, който има наказание в Европа, не може да участва там в определен срок, а и трябва да вземе професионален лиценз, за да бъде включен там. В евротурнирите ЦСКА ако има наказание, трябва да си го изтърпи", сподели още Караиванов.