Вторият капитан на ЦСКА Александър Бранеков може да направи рязък завой в кариерата си и да премине във вечния враг Левски, пише в днешния си брой вестник „24 часа“.

Според изданието много от играчите на „армейците“ са започнали да се замислят за бъдещето си поради ситуацията около клуба и евентуалното му изваждане от Югозападната В група.

Не е тайна, че през лятото Бранеков получи оферта да подпише със „сините“, които отделиха немалко внимание на търсенето на централен бранител. В крайна сметка до сделка не се стигна, макар бившият играч на Локомотив София да посети офисите на „Герена“, а пък в Левски акостира австриецът Максимилиан Карнер.

Тъй като договорът на Бранеков с ЦСКА е аматьорски, футболистът няма да има проблем да подпише с отбор от А група.

Ежедневникът подчертава, че доста от играчите на Христо Янев са силно притеснени от вероятността клубът да не играе никъде до следващата година. Ако не бъде намерена „вратичка“ в правилниците на БФС, ЦСКА съвсем буквално може да запише нулева година при положение, че ФИФА нареди изваждане от В група. „Червените“ изпуснаха сроковете, в които да подадат молба за участие в А областна група.