Старши треньорът на Левски Елин Топузаков ще си тръгне от клуба след мача в събота. Дарик радио научи, че това е категорично решение, което не зависи от изхода на двубоя.

Младият специалист вече е уведомил собственика Спас Русев и изпълнителните директори на Левски.

Запознати твърдят, че Топчо не усеща подкрепа от страна на ръководните фактори в "синьо". Легендарният бранител е мотивиран да спечели последния си мач начело на любимия тим, защото отлично знае неговата тежест.

Той е решил да вземе отбора на по-дълъг лагер преди сблъсъка с "червените". Целта му е тимът да бъде концентриран и сериозен преди важния дуел.

Сигурно е, че Топузаков няма да е наставник на Левски в неделя. Според наши източници, днес на "Герена" се е провел управителен съвет, който сигурно е продиктуван от решението на треньора.

Както става ясно, отговорните фактори знаят за намерението на Топузаков, който не получи желаната селекция през зимната пауза. Очевидно младият специалист не е подписал прословутия нов договор. Той е бил разочарован от слабите резултати в първите три мача, а и от липсата на подкрепа в последните седмици.


Голямото дерби - битка, страст, емоции!

Сподели с Gong.bg своите запечатани мигове от сблъсъка между Левски и ЦСКА. Изживей емоциите с #gong!

Качи всяко твое видео или снимка от столичното дерби с хаштаг #gong, присъедини Gong.bg към страстта на дербито.

Направи ни съпричастни на твоите прогнози, празнувания, оплаквания и каквото още те вълнува покрай "синьо-червения" сбъсък. Просто сподели своето видео или снимки, заснеми се на твоя телефон и използвай тага #gong.

Искаме да видим твоето преживяване, да чуем твоето мнение, да споделим твоята радост!