Старши треньорът на казахстанския Кайсар Стойчо Младенов даде интересно интервю за Дарик радио, в което говори за битката за титлата между Лудогорец и неговия ЦСКА, за ситуацията в Левски и дали би се върнал отново на "Българска армия".

"От това, което виждам, единственият клуб, който може да пребори Лудогорец, който е най-близо, е ЦСКА. Но все още това, което притежава ЦСКА не е достатъчно, за да събори Лудогорец," заяви Младенов. 

"След като не споменавам Левски... От това, което виждам, това не е Левски, който трябва да бъде. За да се изгради един отбор, са необходими много знания и виждания. След това е необходимо време. А в Левски и ЦСКА нямаш такава възможност. Към никой друг специалист в България не е имало такова търпение, като към Делио Роси. Той е най-малко виновен, но и той има вина. Договорът му му дава стабилност. Много хора ми се подиграваха, че слагам неустойки в договорите си. А аз знам как стоят нещата. Това го държи, дава му спокойствие. Това е разликата с българските треньори," обясни специалистът.

"Стойчо Младенов беше трън в очите на всички, заради трансферите на чужденци. Сега няма такива въпроси, защото мен ме няма. Ако съм аз, на мен ще ми откъснат главата за тези португалци в ЦСКА. Аз съм един голям дразнител за много хора. Защото съм безкомпромисен, не ми пука от никой. Чист съм в отношенията си към всички," категоричен бе наставникът.

"Не е тъжно, че ние не сме в ЦСКА. Тъжно е отношението и се прави всичко, за да се опетнят тези хора. Щом мен не ме уважаваха и ценяха... Много от хората се опитваха да бъркат в кацата, а аз не позволявах такова нещо. Навремето са се взимали комисионни от 100-120-150 000 евро. При мен го нямаше това нещо," продължи той по темата.

"Много ще е лесно да се върна на "Българска армия". Просто една покана. Бих се завърнал и пеша, от другия край на света. Имал съм много трудни моменти, когато имах предложения от чужбина, които отказвах в името на ЦСКА, въпреки че не получавахме заплати по осем месеца. И не исках да разочаровам феновете. Струваше ми една операция на сърцето. Поне съвестта ми е чиста спрямо хората, които милеят за ЦСКА, а те са милиони," завърши Стойчо Младенов.