“Акциите на клуба продължават да са в касата на Левски. Поне до този момент не съм чул да се е появил сериозен инвеститор, който да пожелае да придобие акциите”, заяви босът на Левски Спас Русев на въпрос дали остава собственик на клуба.

Спас Русев на среща със Сираков и още куп "сини" легенди

След снощната среща на Русев с ветерани на „сините“, той коментира още, че ще предостъпи акциите си, само при условие, че се появи солиден инвеститор, който има подкрепата на всички фенски организации. “Всичко останало са спекулации”, заяви още Спас Русев в интервю за „Блиц“.

“Планирах тази среща още през август м.г., непосредствено след като приключи Общото събрание на Левски. Още тогава отправих покана за вечеря към легендите на клуба. За съжаления срещата на няколко пъти се отлагаше заради моите ангажименти. В понеделник се върнах от чужбина и във вторник вечерята се състоя”, каза Спас Русев за срещата с ветераните на Левски и добави:

“Идеята на срещата бе да изкажа моето уважение и респект към легендите на клуба, които години наред са радвали поколения фенове.”

Курдов: Мисля, че Спас Русев ще остане в Левски

Спас Русев бе категоричен, че няма различия с Наско Сираков, но разговори да влезе в ръковоството на клуба не е имало: "Със своите познания и опит, Наско винаги е добре дошъл да подпомогне съществуваващия управленски екип. "Герена" е неговият втори дом.”

Русев сподели, че е гледал дербито Левски – ЦСКА във Френските Алпи и коментира:

“В такива мачове изключително важна е победата! Тя е важна за всички, които обичат Левски. Победата е важна и за бъдещето на клуба. В тази връзка мога да Ви кажа, че споделям мнението на Наско Сираков, който казва, че във футбола няма вчера, а само утре.”

По повод треньорската рокада Русев смята, че тя се е отразила положително и че Левски ще побеждава с новия треньор.