Наско Сираков излезе в добро настроение след срещата със Спас Русев в столичен хотел, на която присъставаха и други легенди на клуба. Нападателят каза, че всички левскари са оптимисти вече осем години и нищо не пречи да бъдат такива още поне два месеца.

„Няма от какво да съм натъжен. Първо, преди няколко дни победихме вечния съперник. Чухме хубави думи. Аз искам да видя и дела, но съм убеден, че хората, които ръководят Левски сега, имат най-добри намерения да го направят такъв отбор, какъвто трябва да бъде. Казах, че аз съм първият, който ще адмирира и аплодира, ако Левски е различен от това, което бе в последните осем години“, започна Сираков.

Курдов: Мисля, че Спас Русев ще остане в Левски

„Аз искам да видя дела – обещаха ни по-добър отбор от това,което гледахме в последните години“

„Ние повече си говорихме приятелски. Съвети избягвам да дават, казах доста неща, ако нещо е запомнено, ще се радвам“, каза още Сираков.

„Левски си има шефове на всеки пост. Стискам им палци и им желая успех“.

„В интерес на истината не знам за декларация от ветераните за обединение на всички левскари. Но аз винаги съм бил „за“. Ако виждам, че отборът е на правилния път, ще съм всеки мач на стадиона. Ние всички сме оптимисти вече осем години, нищо не ни пречи да сме още два месеца такива“, завърши Сираков.