Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви, че селекцията на отбора ще завърши с привличането на ляв бек. Това се очаква да се случи до седмица, като специалистът коментира темата пред вестник "Тема Спорт".

"Трудно е да се прецени колко близо сме до оптималния облик, който искаме. Надяваме се до началото на първенството да пооправим грешките, които допускаме сега. Момчетата работят много добре по време на тренировките. Надявам се да минем без контузии. Убеден съм, че ще успеем в това, което искаме", заяви Заги и разкри, че продължава да се следва политиката на клуба.

"Ще продължаваме по същия начин. Ще даваме шанс на младите играчи. Ще имаме достатъчно юноши в мъжкия отбор. Относно селекцията, ако намерим ляв бек, ще може да й сложим край", добави треньорът и говори за целите за кампанията.  

"Трудно е да се говори за цел преди началото на сезона. Всички искаме да направим силен сезон и да се класираме в първата шестица. Ще се опитаме. Няма да е лесно. В българското първенство има много силни отбори. Ние трябва да даваме максимума и ще видим какво ще заслужим", каза още Златомир Загорчич.