Интересно изказване направи един от най-важните играчи на Левски в последните сезони - Роман Прохазка. Веднага след края на мача с Пирин, който беше неговият 101-и със синята фланелка, той сподели, че не му се вярва да стигне до следващата кръгла цифра - 200 двубоя за столичния гранд. 

"Голяма чест за мен е да изиграя 100 мача за Левски, много ме радва това. За мен обаче най-важното е отборът да върви, а не аз да печеля награди. Не вярвам да направя 200 мача, но има доста време, ще видим какво ще стане", заяви Прохазка веднага след края на двубоя.Той коментира и битката с Пирин. 

"Радваме се за победата, може би след почивката не играхме толкова добре, но важни са трите точки. Не мога да кажа дали сега е най-силният отбор на Левски, в който съм играл. И първата година, когато бях тук, съставът беше доста силен. Хубавото е, че сега нещата вървят добре", сподели словакът и говори на коя позиция се чувства най-добре. Срещу "орлетата" беше ползван като десен защитник. 

"Много пъти съм казвал, че най-добре се чувствам като вътрешен халф, но всичко си е решение на треньора и той преценява на каква позиция да ме постави. Предния мач се чувствах уверен и затова взех топката да бия дузпата", сподели още словашкият ас на Левски.