Златко Живков: Спокоен съм, Монтана никога не участва в игри

Първа лига 18 май - 19:45, , стадион: Градски Стадион Ловеч

1 : 3

FT

Нефтохимик Нефтохимик
Монтана Монтана

 Gong.bg следи се от Gong.bg

Diema Sport излъчва се по Diema Sport

Кметът на Монтана Златко Живков сподели пред камерата на DIEMA SPORT, че е спокоен и не се притеснява от разследването на УЕФА по повод съмнителния двубой между неговия тим и Славия на 15 април, който завърши с успех за „белите“ с 4:3.

„Не знам кои футболисти са разпитвани. Аз не съм разпитван. Има сигнал, но не знам дали този сигнал е от днес. Това, което мога да кажа е че, никога, по никакъв начин този клуб не е замесван в подобни игри. От тази гледна точка съм спокоен. В други години и за други мачове бяха правени проверки. Аз също съм любопитен, нека да видим как ще протече тази проверка. Като има сигнал нека го проверят до края, няма никакъв проблем“, коментира Живков минути преди мача на Монтана срещу Нефтохимик.

Главният секретар на МВР: Срещата Монтана - Славия се разследва

„Единственото притеснително е, че това се случва днес. Сигналът е дошъл по-рано, но защо става известно днес? Приемам го, че по този начин се цели разконцентриране на отбора преди решителните мачове“, сподели още той.

„Има и други мачове, които завършиха с такъв резултат. Защо не ги разследват и тях? Аз не мога да кажа, дали някой е разпитван от отбора. Имаше информация, че са проявили интерес към някои от мачовете. Мен никой не ме е питал. Надявам се да има и сигнал за мача с Ботев, в който ги бихме с 6:0. УЕФА е в правото си, компетентните органи трябва да си проверят нещата. Надявам се всичко да продължи до края и хората да си направят проверката щом има такива сигнали“, каза още кметът на Монтана.

Свързани материали

  • Главният секретар на МВР: Срещата Монтана - Славия се разследва Главният секретар на МВР: Срещата Монтана - Славия се разследва
  • Кметът на Монтана Златко Живков: Радвам се, че има разследване Кметът на Монтана Златко Живков: Радвам се, че има разследване
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Златко Живков Монтана

Първа лига