Новото попълнение Жорже Фернандо Барбоса Интима - Жоржиньо, даде първото си интервю за cska.bg. Според Жоржиньо конкуренцията в отбора е много голяма, но това само го амбицира да работи още повече, за да затрудни треньора при избора му на стартови 11. Целта, която си е поставил, е да стане шампион с ЦСКА. 

"На първо място искам да благодаря на клуба, че ми даде възможност да дойда в България и да представлявам този велик отбор. Аз почивах известно време. Не съм тренирал, но играх мачове с приятели и се чувствам добре. Преди да получа предложението от ЦСКА не знаех много за отбора. Всички футболисти, които са тук са готови да бъдат опция за треньора."

"Започнах да играя футбол на улицата, без обувки, бос. Тогава ме забеляза един мениджър и ми предложи да ме вземе от Гвинея-Бисау в Португалия. След това играхме турнир и от Манчестър Сити харесаха представянето ми."

"Предложиха ми да тренирам за три години в тяхната школа и аз се съгласих. Първо тренирах с юношите, после с 19-годишните и накрая с Б отбора. Там тренирах с някои от големите звезди-Яя Туре, Давид Силва, Агуеро и други."

"Хората в ЦСКА са прекрасни, а имаме и много добър колектив. Аз не съм от тези, който обещават много. Не обичам да губя и винаги ще се раздавам максимално за победа, защото искам да стана шампион", заяви Жоржиньо.