Футболният мениджър Николай Жейнов коментира появилите се слухове, че звездата на ЦСКА Фернандо Каранга е сред трансферните цели на Бенфика. Пред „Спортно шоу Гонг“ по Дарик радио агентът заяви, че е напълно нормално подобна сделка да се случи.

Припомняме, че по-рано в медиите плъзнаха слухове, че португалският гранд е отправил официална оферта за бразилеца. Твърди се, че „орлите“ са готови да платят 7 милиона евро за водещия голмайстор в Първа лига.

„Сега е времето да се работи по трансферите. Януари обикновено се вижда крайният резултат. Така че, очаквайте някои доста интересни неща. Нищо не мога да кажа. Съжалявам, всички трансфери, които правим сега, има момент на конфиденциалност“, започна Жейнов.

„Защо да не е възможно ЦСКА да продаде Каранга на Бефика?! Напълно нормално е“, добави агентът.

Същевременно Жейнов коментира и последните слухове около Левски и възможността „сините“ да привлекат в редиците си шведския национал Антон Тинерхолм.

„Възможно е шведът да дойде в Левски. Много добър трансфер. Доказан футболист в Швеция“, каза мениджърът.

„Българският пазар ще става атрактивен в следващите година-две. С привличането на играчи като Гомес и Обертан, другите играчи виждат, че в България се работи по правилен път. Тепърва доброто предстои“, обяви за финал Николай Жейнов.