Наставникът на Славия Златомир Загорчич избухна по адрес на Левски след равенството 1:1 на Националния стадион "Васил Левски". Бившият защитник на Литекс твърди, че "сините" не играят футбол и се самозаблуждават и твърди, че е недоволен от равенството. 

"Не съм доволен от днешния мач, сами си вкарахме гола. Това беше единственото положение на Левски. Вкарахме един гол, изпуснахме едно чисто положение.Бяхме излезли само и единствено за победа в този мач." 

"Не съм изненадан от играта на Левски. Казах го и след първия мач на Герена", че те се заблуждават че играят футбол. Нямат игра, не знам как са самолетите в София на небето, дали не ги свалиха", заяви остро Загорчич пред камерата на DIEMA SPORT и анализира представянето на тима си, уязвявайки съперника. 

"Направихме груба грешка при гола на Левски, ние владяхме топката много повече. Липсваше ни малко агресивност преди почивката Имахме 4-5 опасни атаки по левия фланг, не използвахме тези ситуации." 

"Освен този удар и един опит на Обертан, това беше всичко в полза на Левски. Мисля, че и в двете полувремена бяхме много по-добри от Левски", сподели още Загорчич и вече говори за представянето на момчетата си.

"Момчетата дори не споря, че показаха мъжество. Искам повече самочувствие от тях. Искам да са по-спокойни, когато владеят топката. Мисля, че ще се получават нещата, особено втория полусезон и тогава ще изглеждаме по-различно. Работим заедно от много време, вижда се, че напредват бързо. Ако направим хубава селекция с още 1-2 души, ще се получат нещата", добави бившият защитник на Литекс и анализира представянето на тима си като домакин и гост. 

"Явно сме по-спокойни, когато играем като домакини. В гостуванията също не играем зле, но винаги има някоя груба грешка, която домакините ни наказват. Миналия кръг с Етър вкарахме три гола, но два от тях бяха в нашата врата, а не трябваше да е така." 

"Направих промените днес, за да дам шанс и на другите момчета. Наско Милев изигра хубав мач, много тича, много се бори. Да, искаме от него да вкарва, но много неща направи, за да вземем този резултат", заяви още бившият играч на Литекс и направи анализ на представянето на Славия за целия сезон до момента.  

"Горе-долу съм доволен като игра, но ни липсват точки. В някои мачове трябваше да спечелим, особено в тези, в които бяхме много по-силни. Изпуснахме много точки в такива битки", заяви Загорчич и говори за предстоящия мач с Етър за Купата. 

"Ние всеки мач излизаме за победа, така ще е и в мача с Етър за Купата", завърши бившият играч на Литекс.