Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич изрази надежда, че съдийските грешки по време на двубоя на „белите“ срещу Верея в Стара Загора не са били умишлени. Домакините имаха сериозни претенции за два незачетени гола, а двубоят в крайна сметка приключи при равенство 1:1.

„Мога и да съм доволен от хикса, мога и да не съм доволен, след това второ полувреме, което направихме. Много хубаво начало за Славия, вкарахме гол и пропуснахме 100% положение за гол. След това стана нещо, което не ми хареса. Подведохме се по играта на противника. Правихме всичко, което не тренираме през седмицата. Направихме много силно второ полувреме, имахме много положения“, коментира Загорчич.

Нова фрапантна съдийска грешка в Първа лига

„Нямаше отпускане, но говорим за психология. Имахме много големи проблеми с дългите топки, където футболистите на Верея са много силни. Подведохме се и започнахме да играем по същия начин. Много е трудно да играеш това, което не тренираш. През второто полувреме бяхме по концентрирани. Имахме флангови атаки, през центъра. Липсваше само голът.“

Поредна спорна ситуация в Стара Загора

„През първото полувреме имаше много спорни ситуации. Трябва да гледаме записи. Винаги може да коментираме съдийството, когато не сме доволни от съдийството. Може да е имало грешки. И те са хора и те грешат, дано не е нарочно. Не ми се вярва в такива неща“, каза още старши треньорът на Славия.